Wednesday, 11 May 2011

syoknya....

angah seronok ari nie....
bab angah xpayah buat short sem dah....
bestnya...!!!!!!!!!!!!!!!
opss sebelum 2....
Assalamualiakum...hehehe...(terlupa nak bagi salam sebab seronok sangat..)
kisah cam nie erk..
angah tengah tido pagi tadi pastu kawan angah gerak kata PA nak jumpa...apa lagi..bangun-bangun terus p mandi pastu siap-siap..
tengah-tengah dok siap 2..macam-macam la dok pikir..kenapa la..pasai pa la..
sampai ja kat jabatan,masuk bilik PA....PA kata xpayah dah amik short sem dah...alhamdulillah...lega dengaq..
keluar ja dari bilik PA..muka senyum ja..hehehe...sapa xseronok kan kalau dah lulus...
angah bersyukur sangat..
tapi angah xbalik lagi ari nie..
maybe ari isnin nie baru balik sebab PA m,inta tolong suruh jadi AJK tok majlis kek terpanjang..huhuhu...(dah jadi ajk 2 mesti ada habuan kan..mana taw dapat kek free ka..hehehe)
majlis ni mungkin akan masuk dalam malaysia book of record..(untung-untung boleh masuk tv..terfofular kejap..hehehe)-terbangga sekejap...huhuhu..


mood: alhamdulillah bersyukur....n seronok sebab lulus semua subjek....

No comments:

Post a Comment

/>
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...