Tuesday, 10 May 2011

SHORT SEM...!!!

Assalamualiakum.....
dah lama rasanya angah xberblogging..huhuhu...rindunya...
sekarang nie angah dok kat kamsis sebab angah amik short sem..
mesti korang nak tahu kan knapa angah amik short sem niekan..
angah amik short sem nie sebagai persediaan awal sebab angah takut angah gagal subjek yang angah amik...
ELECTRICAL CIRCUIT..2 la subjek yang angah takut angah gagal...
dalam kelas angah 2 owang ja budak pompuan yang lulus..budak laki semua lulus...pelikkan..???
yang angah xpuas aty sekarang nie sebab ada sowang budak laki kelas angah nie..mai kelas kadang-kadang lambat..pas 2 practical test xwat tapi boleh lulus...2 yang pelik bin ajaib 2..huhuhu...
tapi kelmarin angah p jumpa PA a.k.a. penasihat akademik angah...PA bagitaw yang angah nie da harapan nak lulus...sebab dia nak wat mesyuarat dulu...lega jugak la angah dengaq...ramai jugak la kawan-kawan angah yang ada harapan nak lulus...angah harap angah lulus,so xpayah la angah nak amik short sem lagi..angah jugak doakan kawan-kawan angah lulus...tapi angah kesian kat kawan angah 2 owang nie..lala ngan fara...angah harap diowang pon lulus..amin..so diowang pon xpayah nak amik short sem...


p/s: doakan angah ngan kawan-kawan angah lulus subjek ELECTRICAL CIRCUIT  nie....
amin.....

2 comments:

/>
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...