Monday, 3 September 2012

Raya Part II

1/9/2012 dari jeniang ke kulim..(yang lain-lain dari perlis ke kulim)
layan gmbar erk..malas nk taip pnjang2.
entri kali ni penuh dengan gambar-gambar...

 ♥ them
seronok fizah dapat nek moto..hehe
ada gaya seorang ibu...?? -mesti la ada..
rombongan meminang abu...???
laksa.. ♥ faveret tu..makan yang ni tambah yang len xtambah pon..hehe
pedulikan budak laki kat lif sebelah tu..jelessss la tu..
atas lif pon jadi kerja..
nampak perut i...??macam orang mengandung 3 bulan uuooolllssssssss...
k fine,ina lindung angah..!!
ina & fizah 
 
parra, fad & azila
dalam toilet pon jadi kerja..kau ada..?? haha
2 of us..angah n kyrah
gambar sendiri mesti ada..hehe

senarai makanan yang kami makan hari tu..banyak oooo...
rumah kyrah --> bihun goreng (tapi angah tak pa la rumah kyra h sebab dari sana terus depa mai Jeniang)
rumah angah --> mee kuah
rumah nafiza --> kueyteow theng (brtul ka eja cam ni..?? )
rumah chot --> bihun sup
rumah abu --> laksa...faveret tuuuuuu...

dalam sehari tu,makan macam-macam..sampai kembung perut.masa tangkap gambar, perut dah macam orang mengandung 3 bulan..haha..esoknya masuk toilet sampai dua kali sebab sakit perut kot..haha

banyak lagi gambar yang ada tapi rasanya cukup la yang ad akat sini.ni pon dah banyak kan..n gambar-gambar di atas, tidak disusun ok..men letak ja..

thanks to azila sebab dslr nya bnyak membantu, ina, acik sebab bagi tumpang kereta, kyrah, parra (suka la panggil parra), fizah, fad n nafiza. best sangat hari tu.  ♥  ♥  ♥   uuooollsssss....

No comments:

Post a Comment

/>
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...