Tuesday, 12 July 2011

Assalamualiakum semua.....
ari nie dah 3 hari angah duduk kat poli nie..3 hari 2 malam..fuuhhhh...macam pakej pula..hehe
sebenarnya angah nak update entri tapi malas..so malam nie angah rajin sedikit..angah update la entri baru,..hehe
ermm....ari ahad 2,angah daftar masuk kamsis..lepas dah daftar kamsis,daftar pengajian..angah ajak mak ngan abah angah keluar beli barang sikit...
lepas dah beli barang 2..nak singgah pekan hari untuk beli makanan..maklum la time 2 pon dah tengah hari,perut pun mula la berdondang sayang...jazz la,hiphop,rock pon da...
niat nak beli makanan untuk kenyangkan perut..tapi lain pula yang angah jumpa..
dekat pasar hari 2...ada orang tengah shoot drama untuk sambungan cerita KIAH PERKASAM kot..
tengok orang ramai..ingat da apa2...tapi memang ada apa..(apa yang angah katakan nie..???)
angah ngan kawan angah nie a.k.a kirah p la menyibuk..hehe...tengok2 ada sapa...korang tahu ada sapa..???
meh la tengok sini...biarlah gambar berkata-kata..hehe



nie dengan zila bakarin...hidung dia mancung gila...huhuhu...jeles angah..hehe


***
**
*



rozita che wan..!!!!pinggang dia ramping cm semut ooo....nak juga pinggang cm 2...

***
**
*


mamat  yang pakai baju kotak2...ensem..tapi xtaw la nama apa...huhuhu..

***
**
*


***
**
*

sedutan penggambaran

***
**


***
**
*


***
**
*



***
**
*


***
**
*


ok la...dah lewat nie...gpon angah taip entri dalam keadaan yang kurang sihat...
so nak kena tido awal la malam nie...lagipon sok pagi ada kelas....
bubye semua.....

3 comments:

  1. yang baju kotak tuu aiman mentor kalau x silap..
    :)

    ReplyDelete
  2. wah~~~ bestnyer dpt jumpe diorang..hehe...

    ReplyDelete
  3. sara :: yeke..??angah xbrapa nak kenai la..hehe
    cik duyung :: hehe..niat nk beli makanan terlupa dah bile dah jumpa diorang..hehe

    ReplyDelete

/>
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...