Friday, 22 April 2011

GBP1M...

Assalamualiakum...
mesti korang tertanya-tanya kan..apa la GBP1M nie kan..
okey meh sini angah nak bercerita...
pada pgi yg sunyi lagi sepi nie..(mana xsepinya..dok updates entri kol 3 pgi..kerja gila yang angah penah buat..) angah nak cita kat korang satu perkara yg menarik...
korang  mesti nak tahu sangat2 apa 2 GBP1M 2 kan...
GBP1M 2 ialah GENG BLOGGER POLITEKNIK 1MALAYSIA...
melalui ini la kita leh tambahkn follower kta..da juga tips2 cm na nak bgi blog kita nie cantik menarik tertarik...blog memang da bom..hehehe...
korang jangan men2....GBP1M nie ada matlamat taw..
nie dia matlamat..:
~mengeratkn hubungan sesama para blogger...
~memupuk semangat perkongsian ilmu....
~menambah bilangan follower korang...
~menyokong semangat 1 MALAYSIA...(berjiwa patriotik pulak...hihihihi )
~menjadikan GBP1M nie terkenal kat seluruh Malaysia...
~menambah kualiti nuffnang anda..!!!

angah ambil matlamat nie dari ZF yakni admin group GBP1M..
klau tengok balik matlamat yang dia buat kira ok la...da semangat 1 Malaysia...caya la ZF...
aku kira bagus la sekurang-kurangnya naty kita leh kenal lebih ramai kawan2....bertambah kita punya follower..kihkihkihkih....
2 ja kot yang angah nak cita...
angah arap korang semua yang dah join group nie ajk la kwn2 blogger korang masuk k...(=
kita bagi hingaq (bab kata orang kedah) group 2..hehehe
k la mata angah dah ngantok nie...hihi-bubye.... =)


2 comments:

/>
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...