Saturday, 26 March 2011

perMuLaan bAru....:)



ni first time aku wat blog...besa la bdak bqu blajaq..aku hrap korang enjoy la bca blog aku..aku sowang yg simple ja..ska brkwan ngan smua owg..gila2 tp kdang2 aku akn jdi sowang yg agak moody..hehehe.. :)
ermmm skrunk aku xtaw nk taip apa dh..otk krem smentra..huhuhu...
 k la skrunk nie meh aku cita mngenai dri aku k...
nma aku NURUL ZAFIRAH BT AMIR HAMZAH..bqu ja msuk 19 thn bbrapa ari lpas..aku skrunk amik dip kjurteraan elektronik (kmpter)...aku gilak sma novel2....xksah la novel cnta ka apa ka..smua aku lyan..aku mnetap kat kedah...2 umah prtma aku..umah ke-2 aku kat asrma tmpat aku blajaq la..xkn 2 pon xtaw..ish3..hehe..
time nie aku ngah makan choki2...nak..???


 lanie kta msuk bb mknan plak k..hehe...aku ska ngat mkn laksa..kdang-kadang tue sampai 2-3 mangkuk skali aku makan..haha..dasyat x..??? bdn aku kira kcik jgak la..kcik ka..??pandai-pandai la korang menilai ye...tp makan banyak..lebih-lebih lagi time aku tengah xdak mood..time 2 la aku kuat makan..kalau boleh aku nak perabih ja makanan yang da kat tempat aku..
 nie ja kot yang aku leh story dalam entry nie..naty aku pikiq len k nak tulis pa dalam entry akan datang k...hope korang eppy slalu k..
                                                    ******************************

1 comment:

  1. kak pon baru...hehe..wat hilangkn boring kn??n kongsi apa yg patut

    ReplyDelete

/>
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...