Monday, 17 December 2012

SEMESTER 6

Assalamualaikum 
Hari ni, Isnin 17 Disember 2012 bermula la perjalanan hidup angah sebagai student sem 6. Dah sem 6 dah angah oii, dah jadi senior da *haha, boleh buli budak-budak junior.
Sem 6 ni macam biasa ada 8 subjek. 7 subjek yang memang wajib ambil untuk sem 6 dan 1 subjek elektif. dan macam sem lepas jugak, 5 paper for final. k fineeee..dan jadual untuk sem ni jugak sangat la pack. Lagi sekali k fineeeeeee. cuma hari Jumaat ja yang boleh rehat sikit tapi tu pon kalau xdak apa-apa perubahan pada jadual.
Sem ni angah dah xmau main-main lagi. Nak tumpukan perhatian lebih lagi sebab sem ni dah sem akhir, mesti banyak presentation yang nak kena buat tambah lagi dengan projek akhir. No more time to main-main nahhhh...
So far kelas untuk hari ini berjalan dengan lancar sebab baru permulaan kan, kira macam sesi perkenalan la.Sesi kenal dengan lecturer yang nak ajar subjek baru nanti, kenal dengan subjek tu sendiri macam mana. Tadi ada kelas projek. Ok cik cak om dah bagi briefing sikit-sikit untuk projek sem ni. Lepas ni kena ada progress dah, bukan masuk lab nak main-main,nak chatting-chatting, liking-liking la. Need more focus.
Azam untuk semester 6 ni :
*nak buat nota kecil lepas habis satu2 bab *harap2 boleh buat
*nak dapat AKJ !
*Tak mau buat kerja last-last minit *rasanya azam ni xkan tercapai tapi sapa tahu mungkin boleh capai
Doakan angah berjaya untuk semester 6 ni dan berjaya tamatkan pengajian dengan mudah. Amin

No comments:

Post a Comment

/>
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...