Tuesday, 27 November 2012

Header Baru

Assalamualaikum..

SETIAP PENGAKHIRAN PASTI ADA PERMULAAN
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tadaaaaaaaaa
Wah header angah dah bertukar. cantik menarik tertarik. Angah suka sangat dengan header baru ni, nampak la macam dewasa sikit..ehem ehem.

Hari tu ada baca blog si Nuon  ni, then dia ada cakap yang dia ada buat header baru. Angah berkenan sebab cantik. Dia cakap p dekat sini. Angah pon cuba la nasib. Tanya owner blog dekat fb then dia cakap boleh, zuppppppsss Angah apa lagi tanya la cam mana. Ain ( owner blog ) dia kata bagi detail-detail header nak yang macam mana. Tengok header-header yang dia buat memang cantik.

Ain buat semua nie sebab ain dapat kritikan yang bagus2 dari kawan2. So dari kritikan2 tue ain terasa nak menolong blogger2 baru untuk header dorg, bila ain BW blogger baru masih lemah lagi dalam dunia blog, so ain dengan hati yang terbuka ingin membuat free header untuk semua" - Kata-kata dari pemilik blog

Header free ni valid sampai 31.12.2012 ni ja taw. Bulat dekat kalender korang cepat-cepat. Lepas dari tarikh tu dah tak dak ( tapi mana nak taw kot2 owner teringin nak buat lagi..hehe ). Kalau korang berminat korang boleh reserve cepat-cepat takut nanti tak sempat sebab sakarang pon dah dekat hujung bulan dah. Korang boleh inbox Ain dekat facebook tak pon DM dekat twitter.

So tunggu apa lagi, jangan lepaskan peluang baik ni.
To Ain tenkiu sebab sudi luang masa untuk buatkan header dekat Angah. cantik, Angah suka sangat.

muka teruja (tak dak kena mengena pon)

4 comments:

/>
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...