Saturday, 14 April 2012

Kenangan Jeti Semeling

 Assalamualaikum semua..
Angah in da house..haha.bajet macam fafau in da house plak tapi bukan in da house ya tapi in da blogggg.....
Kenangan Jeti Semeling,hampa semua taw dak Semeling 2 kat mana..??hah mai angah nak bagitaw hampa semua.Semeling 2 dok dekat dengan Sg Petani dekat dengan Merbok.
Ok,nie angah nak cerita apa yang angah buat dekat sana okey. waktu tu 5 /4/2012,tempat yang angah buat praktikal ni nak buat kejutan sambutan hari jadi kat isteri bos (tapi kami kat sini panggil makcik).Rancangan ni anak makcik dengan adik makcik yang rancang.angah pun ikut ja sebab leh makan free..maklum lah angah ni suka makan.hehe..Dari kedai,lebih kurang dalam pukul 6.30 kami bertolak,so dalam pukul 7.30 sampai la.Kena pulak masa tu Maghrib dah masuk,terus sembahyang maghrib dulu la pastu baru berkumpul ramai-ramai.
malas nak taip panjang-panjang,hampa semua layan ja la gambar yang sempat ditangkap
cekidauttttt..







please stop the music..!! motif..??orang limited edition






sapa gelak banyak dia menang..??ada brani...

2 lawan 1..sapa menang..???

yang pakai tudung hijau 2 la makcik a.k.a besday girl..yang baju putih tu pakcik,big boss tempat angah buat praktikal

lepas dah habis makan,kena pulak p antaq amoi  nie balik rumah sapa lagi kalau bukan phawini.dia xbole tidoq kat homestay makcik sebab pagi esok 2 dia ada upacara untuk orang siam.

ni la phawini,si empunya nama

lepas hantaq phawini,terus balik homestay and terus tidoqqqq...hahahaha
esok paginya bangun terus sarapan dekat rumah makcik (bangun mandi la dulu baru pergi makan) pastu pergi pasar hari beli bahan-bahan mentah untuk masak tengahari.Gamat dapur makcik dengan 3 orang anak dara nie buat kerja..hehe
dah siap masak,makan pastu balik homestay (macam dok hotel,lapar p makan,kenyang balik homestay..hehe).bukan apa,kami balik homestay sebab nak bersiap-siap,makcik ajak keluar pergi beli barang.



3 anak dara yang cantik menarik tertarik super menawan

end of story~                                                                                                               

2 comments:

  1. Hanya mampu buat wa senyum bila baca post entry ini.. Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. sya nie xberapa pandai nak buat ayat..xpa..mula2 bole wat awk tersenyum nanti bole buat smpai awak teringat kta2 saya..hehe

      Delete

/>
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...