Thursday, 6 October 2011

Assalamualaikum semua..
Entri nie angah taip laju-laju sebab angah nak tengok cita pulak lepas nie.
Angah just nak kongsi maklumat dengan ampa semua. Ampa taw x kualiti henset ampa..??ok ka x..??
Mai sini angah nak bagitaw kat ampa semua.
So,kepada sapa yang ada henset ditangan bole terus ikut.kepada yang xdak henset di tangan,p ambil dulu. Xpa angah tnggu ampa amik henset baru angah bagitaw.
Semua dah ada henset di tangan..??ikut ja step nie k.

1.       1. Tekan *#06# kat henset ampa.
2.       2. Pastu akan naik IMEI 01224900-319924-6 ßcontoh
3.       3. Lepas tu tengok kedudukan nombor yang ke-7 dan ke-8
è Contoh Yang angah warnakan nie (01224900-319924-6)
4.       4. Dah jumpa..??kalau dah jumpa,jom kita check kualiti henset ampa semua kat bawah ni.

 02 atau 20 :: dari CHINA = LOW QUALITY
 08 atau 80 :: dari GERMANY = FAIR QUALITY
 01 atau 10 :: dari FINLAND = VERY GOOD
 00 atau 03 atau 04 :: dari kilang asal handphone = BEST MOBILE QUALITY
 13:: dari AZERBAIJAN = VERY BAD QUALITY & DANGEROUS FOR HEALTH

so so,macam mana..??puas hati dengan kualiti henset ampa..??


4 comments:

  1. bgus...apa pon..mesti asal dri kilang..hehe

    ReplyDelete
  2. info nie pon angah jmpa dlm fb..dlm blog pon da..jdi angah nk sharing la dengan semua..=))

    ReplyDelete

/>
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...