Thursday, 11 August 2011

Watsons

salam semua...
WATSONS..haha..
entri malam nie angah nk bgtaw yang angah dah jadi member Watsons..(agak bangga di situ..hehe)
bukan apa sebab angah selalu jugak beli barang kat watsons..so bila angah dah jadi member,bole la dapat diskaun..xbanyak sikit pon jadi la..hehe
nk daftar dia mudah ja..korang pergi ja kat kedai Watsons yang berdekatan dengan korang n then cakap ak buat kat..
xsilap angah kena bayar rm12 kot tapi kad xpayah nak renew dah..
rm12 untuk seumur hidup..berbaloi kan..
bukan 2 ja, kalau korang daftar secara online,korang bole dapat 200 point percuma taw..kalau rm1 1 poins korang akan dapat..
lepas 2 nanti korang bole la tebus kat kedai Watsons 2..sangat sesuai tok kakak-kakak,adik-adik,makcik-makcik...abang-abang pon okey jugak masuk nie..yela kalau yang ada awek,naty nak beli barang kat awek korang,murah la sikit sebab da diskaun..hehe
nie meh angah tunjukkan kad dia ok..




Your Passport to Health,Wellness & Beauty

***
**
*


***
**
*



***
**
*


gift voucher 

***
**
*




xrugi kalau korang jadi member Watsons nie..=)
selain dapat diskaun..bole dapat gift voucher..
maklumat lanjut korang bole pergi ke www.watsons.com.my

No comments:

Post a Comment

/>
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...