Monday, 25 April 2011

macam-macam....

Selamat Petang semua....
2 ari lepas angah baru lepas abis tengok cita 1 LITRE OF TEARS....
sedih cita dya...merembas keluar ayaq mata angah..banjir bilik angah gra-gra ayaq mata angah..(k angah tipu ja)
so angah bowink xtaw nak wat pa..angah donlod la gambar2 dlm cita 2...
cita nie pasal sowang budak pompuan yang da penyakit pa ntah...panjang gak la nama penyakit 2...
family dia bagus ngat coz bgi sokongan kat dya.....
mak dia sanggup nk brhnti kerja sebab nk jaga dia...
ayah dia sanggup nak wat kerja sampingan sebab nak beli kerusi roda yg automatik sebab xnak menyusahkan dia...
n then kawan2 dia yang sanngup jaga dia..tunggu dia..
tapi dia xnak menyusahkan family,kawan2 dia...dia masuk sekolah orang kurang upaya..

malas nak taip...korang tengok ja la k..=)






ni heroin dalam cita 2..nma aya




hero....asou-kun..baik..suka tolong aya..n mimat kat aya..hehehe



1 LITER OF TEARS...




antara babak dalam cita 2...




angah sarankan korang tengok cita nie....sedih...
disamping 2 cita nie bagi pengajaran kat kita...
walaupon kita kurang upaya,tapi kita xleh putus asa...
walaupon kita ada penyakit..kita kena berusaha lawan penyakit walaupon penyakit 2 xdak ubat..
angah dapat gak belajar bahasa jepun..
okaasan-mak
otousan-ayah
sensai-doktor
senpai-senior
yang 2 ja la yang angah ingat...
kalua korang nak taw best ka x..better korang tengok..

p/s: kawan angah yang laki pon tengok sampai sebak..tambah la lgi angah yang pompuan nie...
meleleh ayaq mata + ayaq hingus + ayaq hidung + ayaq telinga (k angah tipu lagi..hehehe)



No comments:

Post a Comment

/>
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...